18 september 2017

Sommarens soliga dagar.

Med facit i hand så har vi haft en toppensommar. Vädret, lugnet och nära-hemma-upplevelser som inte tagit mer energi än vad som hunnits fylla på. Sommaren har helt enkelt varit lagom - där ordet lagom är mer än tillräckligt i detta fall.

 Henrik, mittemellan och liten har kört gokart. Jag? Denna dag valde jag att skratta från åskådarplatsen åt de tre tävlingsinriktade familjemedlemmarna som gav mer än järnet. Plattan i mattan så att säga.
 

Årets varmaste dag inföll den tjugotredje juli, en dag då vi sedan länge bestämt att Liam och jag skulle gå till Parken Zoo och lyssna på FO&O. Skitmysigt! Och varmt! Alltså, mega-mega-megavarmt! Så varmt att vi var tvungna att gå och åka lite karusell mitt i konserten för att fläkta av oss lite. Vi inledde dagen med att spana in aporna i parken, äta våffla med sylt och grädde och ha det alldeles förträffligt tillsammans.



Liam fick ta skydd mot solen med min sjal och som TUR var hade jag packat ner badkläder så vi kunde nollställa temperaturen i kroppen med hjälp av en svalkande pool, före vi åkte hem. Och sedan dess har jag kommit på mig själv lite då och då med att tralla på FO&O-låtar.  
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar