19 november 2017

Att ha blivit överraskad - del 2.

Eftersom vi inte ville känna oss stressade när vi skulle äta så valde vi att lämna julmarknaden. Vi åkte till Mariefred som ligger i närheten. Att kunna sitta och äta och prata i lugn och ro i trevlig miljö kändes som ett stort prio och Café Blå Katten var precis det vi letatde efter!

Vi åt paj med sallad och delade på en budapestbakelse till efterrätt - helt perfekt lagom. Vi kom i rättan tid för efter oss var det typ huggsexa om platserna! Här satt vi och njöt och mådde gott och hade det alldeles förträffligt, på ett café med konditorikänsla.  

Så, snart dags att åka hemåt men först ett besök på Leila's General Store. Lite godis för ögonen i form av både kökstillbehör och inredning mm. Det var inget som fick följa med oss hem idag, men det är alltid en fröjd för både ögat och själen att komma hit!  

 

Himlen var nu blå, solen värmde och vi hade det bara allmänt jäkla mysigt! Vi gick ner till vattnet, blickade ut mot Gripsholms Slott och konstaterade att vi ska definitivt åka till Mariefred igen, typ i vår med en picknickkorg och familjerna med oss.  


Stort tack för den här dagen Heidi! Det betyder jättemycket för mig och det var verkligen en av de bättre utflykterna på länge!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar