10 oktober 2017

Vardagsmaten.

Kanske kanske att jag börjar komma in i ett flow där jag varierar vardagsmaten lite roligare nu än förr. De där halvfabrikatköttbullarna eller falukorven dyker inte upp lika ofta längre - även om det har med tid att göra. Och så länge jag jobbar 75% hinner jag planera lite bättre, tänka bortanför de där snabba fiskpinnarna och faktiskt hinna bläddra i receptsamlingen och planera kommande veckas måltider hyffsat okej.
Helgfrukost - kaffe, aloe vera-shot och en bra bok. Till det, vad som helst faktiskt. Här: riskaka med hummus och smörgåsgurka samt finn crisp, majonnäs och ett ägg.
Torskrygg på wokgrönsaker med pepparrotskräm. 
Broccolisoppa, sallad och surprise - riskaka med hummus.

Henriks hemgjorda tortillabröd med diverse grönsaker, fetaost, knaperstekt bacon och baconmajonnäs.

Och eftersom det är höst, en äpplepaj med vaniljsås till efterrätt.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar