10 oktober 2017

Att ha firat lite extra en söndag.

Att byta jobb är alltid en utmaning, en positiv förändring i bästa fall och förhoppningsvis något man själv vill. Men det är alltid lite nervöst och tar ju en del energi innan man är inne i rutinerna och har anpassat sig till den nya arbetsplatsen och kollegorna.
 
I söndags firade vi Henriks nya jobb med en 3-rätters middag med alla familjemedlemmar samlade - vilket är en bedrift i sig bara det! Så just nu är han between work så att säga, då han tar en vecka ledigt för reflektion och glida-in-på-landningsbanan före han drar i gashandtaget på det nya. Helt rätt enligt min mening. Det är inte bara att göra, man måste hinna med i förändringen själsligt också - inte bara kroppsligt.

Förrätt: Skagentoast på kavring.
Varmrätt: Ryggbiff, hasselbackspotatis och sparris med hemslungad bearnaise.
Efterrätt: vanilj- och choklad pannacotta med chokladbit och hallonsås.

Jag kan inte ta äran för något utav det utan det är Henrik och Izabelle som höll i köksredskapen. Själv? Själv tog jag en dusch efter en blöt tur i en regning skog i manisk jakt efter svampar före älgjakten drog igång. Men ja, inköpet på systembolaget, det kan jag stå för!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar